Μία συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στην υγεία του David Prudent

Οι ΛΔΛΜ στο Rock Da VInci: "Το Sun είναι κινηματογραφικό Album , δεν είναι μουσικό 100%"

Αναρωτιέμαι εάν το σύμπαν μπορούσε να δημιουργήσει μία σύγκρουση με τον Ήλιο , τι θα μπορούσε να συμβεί; Και όμως αυτό μας το εξηγούν οι Νεοσύλλεκτοι προς το κοινό , ΛΔΛΜ μία μπάντα που έχει καταφέρει να κινήσει το ενδιαφέρον του Ελληνικού κοινού , καθώς δημιούργησαν λεκτικά ένα λογοπαίγνιο που εξηγεί πολλά πράγματα , διαβάστε , παρατηρήστε και θα καταλάβετε! Πέρσι οι Rockers από το πέραμα κυκλοφόρησαν το Debut Full Album τους με τίτλο "Sun" και με αφορμή αυτό έδωσαν μία συνέντευξη στο Rock Da Vinci και τον Φαν Βαλ Νουέβο που μίλησαν και για πολλά άλλα θέματα μέσω Skype Call, όπως για τα μελλοντικά τους πλάνα και τις εμπειρίες που βίωσαν από το 2012 μέχρι και σήμερα!

"Πολλά τα βιώματα και οι φουρτούνες που έζησαν για να κυκλοφορήσουν μέσα από την τόση Λάσπη , το πρώτο τους δημιούργημα και από το Φως βγήκε η τέχνη και η δημιουργία"

Απολαύστε την συνέντευξη που δώσανε οι ΛΔΛΜ στο Youtube , όπου μεγάλο σημείο αναφοράς είναι το δεύτερο μέρος του Debut Full Length τους "Sun" , όπου θα είναι και ο τίτλος του Δεύτερου δίσκου , δηλαδή "Moon"!!! Enjoy Interview!


Για το Rock Da Vinci,
Συνέντευξη/Ερωτήσεις: Φαν Βαλ Νουέβο
Edit Promo Pics: Σίσσυ Δαφ.

Δείτε Επίσης:


Σχόλια