Μία συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στην υγεία του David Prudent

Rob Halford (Judas Priest): "Έχουμε ένα σωρό πολύ ωραίες ιδέες για το νέο άλμπουμ των Priest,πολύ δυνατά ντέμος.Θα είναι μια δυνατή κυκλοφορία γιατί ξέρουμε πως πρέπει να ξεπεράσουμε το “Firepower”. Θέλουμε να συνεχίσουμε με την ίδια ενέργεια που είχαμε στην τελευταία μας κυκλοφορία. Αυτή την ενέργεια την είχαμε και την τελευταία φορά που βρεθήκαμε για να γράψουμε υλικό και πιστεύω θα είναι πραγματικά εμφανής. Οπότε, ήδη έχουμε πολύ δυνατό και ωραίο υλικό."



Σε νέα συνέντευξη με το Kazagastao,ο περίφημος Άγγλος Metal God , Rob Halford, μίλησε για το διάστημα  της πανδημίας ,τα σχέδια για το μέλλον των Judas Priest τώρα που φαίνεται να υποχωρεί ο Ιός. Αυτόν τον καιρό βρίσκονται στην δημιουργία του διάδοχου του "Firepower" και διαπιστώνουμε ότι ο μέγας Metal God , είναι ενθουσιασμένος με το νέο υλικό που έγραψαν, αναλυτικά δήλωσε τα εξής:

"Τα πράγματα άρχισαν να ανοίγουν και πρέπει να ξαναβγούμε στο δρόμο. Γιατί, ειλικρίνα μας έχουν λείψει οι φανς. Και λείπουμε και ο ένας στον άλλον. Έχουμε να βρεθούμε από κοντά πάνω από ένα χρόνο και μιλάμε μόνο μέσω Zoom. Ανυπομονούμε να ξαναγίνουμε συγκρότημα και να ξαναπιάσουμε τις πρόβες.

Έχουμε ένα σωρό πολύ ωραίες ιδέες για το νέο άλμπουμ των Priest,πολύ δυνατά ντέμος.Θα είναι μια δυνατή κυκλοφορία γιατί ξέρουμε πως πρέπει να ξεπεράσουμε το “Firepower”. Θέλουμε να συνεχίσουμε με την ίδια ενέργεια που είχαμε στην τελευταία μας κυκλοφορία. Αυτή την ενέργεια την είχαμε και την τελευταία φορά που βρεθήκαμε για να γράψουμε υλικό και πιστεύω θα είναι πραγματικά εμφανής. Οπότε, ήδη έχουμε πολύ δυνατό και ωραίο υλικό."


Αυτές ήταν οι αναφορές για τον επερχόμενο δίσκο τους, αναμένουμε από στιγμή σε στιγμή το επόμενο βήμα των βρετανών Heavy Metal Γερόλυκων!

Σχόλια