Μία συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στην υγεία του David Prudent

Εστίαση: Δέκα ροκάδικα/Μεταλάδικα που αξίζει να επισκεφθείτε στην Ελλάδα


Αισιόδοξο μήνυμα και ελπίδες για να επιστρέψουμε στην πλήρη καθημερινότητα έδωσε η Κυβέρνηση καθώς αποφάσισε να ανοίξει η Εστίαση Καφέ και Bar στις 3 Μαϊου και ας έχει για αρχή περιορισμούς δυστυχώς! Οπότε ας στηρίξουμε τον χώρο της εστίασης και ας πιούμε μπύρες και εδώ στο Rock Da Vinci , σας συστήνουμε τα μέρη που αξίζει να επισκεφθείτε εδώ στην Ελλάδα απ' όλα τα μέρη ανεξαιρέτως! 10 από τα μέρη που αξίζει να επισκεφθείτε! Πάμε λοιπόν!

10. Saloon Rock Bar , Κομοτηνή

Saloon , Καουμπόϊδες , μπύρες , Μηχανές και αλητεία! Μπαίνεις μέσα και αισθάνεσαι απλά ότι
απολαμβάνεις με απόλυτη αφοσίωση το όλο κλίμα αποτελούμενο από παιχνίδια , δροσιστική μπύρα και ένας πολύ όμορφος εξωτερικός χώρος , που είναι το απόλυτο "Δεκάρι" για τον οποιοδήποτε τουρίστα στην Κομοτηνή! Η τέλεια επιλογή για έναν πρωινό καφέ η για κάποια βραδινή μπύρα! Θες να αισθανθείς Country και αλητεία; Πάνε στο Saloon και νιώσε το πως είναι ένα Saloon και φυσικά έχοντας σαν συνοδευτικό διάφορα εδέσματα που επιθυμείτε ως συνοδευτικό!






9. Macho Libre , Θεσσαλονίκη


Το νεοσύλλεκτο Rock στέκι στην Θεσσαλονίκη είναι πλέον γεγονός και ιθύνων νους ο Μεγάλος Mosquito Macho , ένας από τους συνοδοιπόρους της Made Of Stone Productions , Rover Bar & Street Mode έδωσε και επίσημα την δική του πινελιά και φυσικά εκεί μπορείτε να απολαύσετε μπύρες , καφέδες , τρελό αφεντικό και φυσικά πολλά Dj Set με διάφορους Dj από την Θεσσαλονίκη! Θες να πας σε ένα μέρος πιο Stoner , Southern , Rock και να απολαμβάνεις όλα τα είδη; Πάνε στο Macho Libre και You Are Not Alone με τους καλύτερους καφέδες και τις πιο δροσερές μπύρες σε ολάκερη την Μακεδονία για τις επικείμενες καλοκαιρινές μέρες!!




















8. ΠΤΥΧΙΟ , Θεσσαλονίκη

Ένα τέλειο φοιτητικό στέκι που αξίζει ο εκάστοτε φοιτητής να επισκεφθεί στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην Καμάρα , είναι το γνωστό σε όλους ΠΤΥΧΙΟ , λίγο πιο πάνω από την Καμάρα! 
Το γνωστό και τέλειο μέρος που θα μπορούσε κανείς , να απολαύσει έναν καφέ χαλαρά με την ωραία μουσική του , ακόμη και με τα ωραία επιτραπέζια που περιέχει το εν λόγω Cafe Bar! Ένα μέρος που αξίζει να επισκεφθείς και να συνοδευτεί με την ωραία jazz η χαλαρή ροκ μουσική τα πρωινά και με διάφορα DJ Set τα βράδια , βέβαια τώρα με την πανδημία και τα μέτρα της Κυβέρνησης δύσκολο , αλλά πάντα θα ελπίζουμε! Το συνιστούμε ανεπιφύλακτα!























7. Black Rose Rock Bar , Λάρισα

Στην Λάρισα δεν υπάρχει άνθρωπος που να αγαπάει την Rock μουσική και να μην ξέρει , ίσως
το πιο ωραίο ροκάδικο της πόλης , ο λόγος για το Black Rose, όλοι ξέρουμε τι εστί Τζίμης , όλοι ξέρουμε τι εστί το εν λόγω μαγαζί που θα ανοίξει τις πόρτες του και υπό την συνοδεία των Λουλουδιών , θα σας υποδεχτεί με ανοιχτές αγκαλιές στις 4 Μαϊου και ώρα 20:00 - 23:00! 
Το τέλειο Rock Bar για να κάνει κανείς After ύστερα από μία σειρά κρασιών και τσίπουρων στο αξιαγάπητο περίπου , ένα στέκι που προσωπικά αγαπάω πάρα πολύ , το Μαύρο Τριαντάφυλλο είναι το ιδανικό After με μπύρες ,ποτά και τον Τζίμυ την τέλεια συντροφιά με τις καλύτερες Ροκ Επιλογές! Υ.Γ: Εντός των ημερών θα ανακοινωθεί και ο νέος χώρος που θα γίνουν οι εγκαταστάσεις του νέου Bar



6. Pirates Rock Bar , Θεσσαλονίκη


Εύοσμος , Rock μουσική και μηχανές, τι θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί? Φυσικά το πιο τρελό
ροκάδικο της περιοχής , τους Πειρατές της Θεσσαλονίκης! Το Pirates Rock Bar και ο Κύριος Νίκος μαζί με τις μηχανές και με το Rock Life τους μας περιμένουν να πάμε από κει μία βόλτα και να πιούμε τις μπύρες μας και από πίσω να παίζει Rock N Roll!















5. Stones Rock Bar , Θεσσαλονίκη

Το περίφημο ροκάδικο ονόματι , Stones Rock Bar στην Θεσσαλονίκη , είναι ένα από τα ροκάδικα που επίσης αξίζει να δώσετε μία ευκαιρία , ειδικά όταν πρόκειται να χαζέψετε τον όλο χώρο στα λαδάδικα! Το στέκι που δημιούργησε ο συνάδελφος από το αγαπητό Rocking.gr και παραγωγός στο Rock Infection Radio , Γιάννης Βόλκας είναι αυτός που μας προσκαλεί να απολαύσουμε ωραίες μουσικές με πολύ μπύρα και ροκιά! Αύριο ανοίγουν οι πόρτες 15:00 - 22:45! Επισκεφθείτε το , πραγματικά αξίζει τον κόπο εάν είστε στην Σαλόνικα!

4. Helvete Rock Bar, Βόλος

Νομίζω πως δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην ξέρω έστω λίγο , τι σημαίνει Helvete Rock Bar , (πέραν του γνωστού δισκάδικου του Αείμνηστου Eyronymous των Mayhem στο Όσλο) υπάρχει και το ροκάδικο στον Βόλο. Το κολασμένο δημιούργημα στις 3 του Μάη και Δευτέρα του Πάσχα σας περιμένει για να μεταλάρετε όλοι μαζί και να πιείτε μπύρες τώρα που βγήκε και ο Ήλιος και άρχισε σιγά - σιγά να καλοκαιριάζει! Είσαι στον Βόλο και θες να πας να γουστάρεις Metal? Η λύση είναι μία , Helvete Rock Bar!
















3. Legends Rock Bar , Ρόδος

Ιδού η Ρόδος , ιδού και το πήδημα λένε καθώς η Ρόδος ως επί το πλείστο , θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους προορισμούς όσον αφορά τον τουρισμό και τις διακοπές του εκάστοτε Ταξιδιώτη εντός και εκτός Ελλάδος! Σε τούτο το όμορφο νησί λοιπόν , κατάφερε να επιβιώσει ένα περίφημο μαγαζί , καθώς κατάφερε να κλείσει τα 11 χρόνια ζωής του , ο λόγος για το Legends Rock Bar στην Ρόδο. Νομίζω πως αγαπάει την Rock μουσική , τότε αυτό το ροκάδικο αξίζει να δοθεί μία ευκαιρία να το επισκεφθεί είτε για να περάσει καλά , είτε για να πιεί μπύρες , είτε για να απολαύσει μουσικάρες και γιατί όχι είτε για να αισθανθεί την απόλυτη οικεία με την μουσική! Εάν λοιπόν αγαπητέ ροκά/μεταλά δεν γνωρίζει το εν λόγω μαγαζί , τότε συνιστώ ανεπιφύλακτα να το επισκεφθείς και να περάσεις μαζί με την παρέα σου μία βόλτα , εφόσον είσαι στην Ρόδο!


2. Journey Rock Bar , Κομοτηνή

Ένα από τα πιο παλιά ροκάδικα της Θράκης , είναι το Journey Rock Bar στην Κομοτηνή. Το γνωστό και περίφημο αυτό στέκι κατάφερε να ξεπεράσει τα 16 χρόνια ζωής του και τον Νοέμβριο κλείνει επίσημα τα 17 του χρόνια! Το εμβληματικό αυτό μαγαζί , είναι ένας χώρος που σίγουρα τον γνωρίζουν πολλοί αυτόν τον χώρο, πολλές μπάντες έπαιξαν εκεί , πολλά συγκροτήματα έχουν να θυμούνται εμπειρίες , αλλά σίγουρα αυτό που αξίζει να θυμούνται είναι το πόσο καλά περνάει κανείς με τις ωραιότερες επιλογές , μπύρες και ροφήματα! Το τέλειο μέρος για έναν καφέ , μία μπύρα η ακόμα καλύτερα για διάφορα αφεψήματα! Ένα μέρος που θα βλέπει κανείς και θα μπορεί να χαζεύει για ώρες αμέτρητες τις άπειρες εικόνες που περιέχει αυτό το Bar και μάλιστα μοιάζουν σαν ζωγραφιές, εάν λοιπόν αγαπητέ φοιτητή η περαστικέ , έρθεις Κομοτηνή , αυτός ο χώρος θα σε αποζημιώσει εάν γουστάρεις ροκ μουσική!


1. Valhalla Metal Bar , Κομοτηνή

Valhalla Metal Bar, Ένα ροκάδικο , μία ιστορία! Δεν υπάρχει άνθρωπος στην Ελλάδα που να μην γνωρίζει ένα από τα πιο παλιά Μεταλάδικα στην Ελλάδα που γράψανε ιστορία , καθώς πολύς κόσμος έχει έρθει από διάφορα μέρη της Ελλάδας για να δει αυτό το εμβληματικό μέρος , μία εμπειρία ζωής που αξίζει να βιώσει ο οποιοσδήποτε και ένα από καλύτερα μεταλάδικα που έχεις δει στην ζωή σου , καθώς μπαίνεις μέσα αισθάνεσαι σαν να βρίσκεσαι στην Asgard η σε κάποια παλιά Ταβέρνα όπως αυτές που υπήρχαν στον Μεσαίωνα και απολάμβανες αξιοπρεπώς την μπύρα σου! 
Σε αυτό το Bar έχουν περάσει διάφορα μεγάλα συγκροτήματα για να παίξουν στο εν λόγω μαγαζί, όπως είναι οι Anvil , οι Holocaust , οι Brocas Helm , οι Meden Agan , Rampart μαζί με Chronomancy , Deviser , Kawir , Crossover , οι περίφημοι Ιταλοί Wotan , οι Sarissa κ.ο.κ Δεν υπάρχει μαγαζί που να μπορείς να απολαύσεις μπύρα σε κέρατο η να καθίσεις στο Bar σε καθίσματα που θυμίζουν το Mjolnir , το σφυρί του Thor! Ένας μέρος στο οποίο θα μπορείς να χαζεύεις το ταβάνι για ώρες αμέτρητες και που ξέρεις , κάτι μπορεί να παρατηρήσεις, είτε τον Τεράστιο Ιππότη με την Πανοπλία του , είτε το Yggdrasil , είτε τις εκατοντάδες συλλογές που υπάρχουν παραπάνω! Θες λοιπόν να ροκάρεις , να περάσεις καλά και να γουστάρεις σε ένα δυναμικό After? Τότε η λύση στην Κομοτηνή είναι το Valhalla , στην εμβληματική οδό, Καβείρων 5!



Από αύριο λοιπόν ανοίγουν τα Rock/Metal Bar & Cafe πλέον με τις νέες προϋποθέσεις που δυστυχώς είναι αυστηροί περιορισμοί , αλλά από το τίποτα κάτι είναι και αυτό , ας ευχηθούμε καλή τύχη στα μαγαζιά που θα ανοίξουν και να στηρίξετε παίδες την εστίαση! Αξίζει τον κόπο και φυσικά να βγείτε όσο πιο πολύ έξω μπορείτε , με την ελπίδα να βγούμε οριστικά και αμετάκλητα απ' αυτόν τον δαίμονα που ονομάζεται Covid και σίγουρα πολλοί γονείς και παιδιά θα θρηνούν τα θύματα τους! Good Luck To All And Keep Rocking!!!

Για το Rock Da VInci,
Φαν Βαλ Νουέβο



Σχόλια