Μία συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στην υγεία του David Prudent

Ο Κώστας Παπαδημητρίου (Spider Kickers) στο Rock Da Vinci: "Αγαπούσαμε το Metal , αγαπούσαμε αυτό που κάναμε και όλο αυτό για εμάς δεν ήταν Fake αλλά αλήθεια είναι μέρος της ζωής μας η Heavy Metal μουσική!"


35 χρόνια Spider Kickers..... Ένα όνομα , μία ιστορία που ξεκίνησε σε εφηβική ηλικία. Όντας 14 χρονών , ξεκίνησε ένα όραμα που έγινε πραγματικότητα. Το πάθος για το Heavy Metal τους καθοδήγησε σε ένα φαινόμενο εμπνευσμένο από Horror ταινίες και μία κουλτούρα βασισμένη στην περηφάνια τους για την μουσική που πρεσβεύουν καταφέρνοντας να κάνουν μεγάλη καριέρα στον χώρο του Underground! Αναλυτικότερα και με αφορμή τα 35 χρόνια ζωής του συγκροτήματος , ο συνιδρυτής και ιθύνων νους των Θρυλικών Γιαννιωτών , Κώστας παπαδημητρίου μίλησε στο Rock Da Vinci και στον Φαν Βαλ Νουέβο σε μία συνέντευξη πολύ ενδιαφέρουσα που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στο Skype. Απολαύστε την.

Μεγάλο σημείο αναφοράς είναι πως στην συνέντευξη αναφέρεται μία μικρή λεπτομέρεια που μας περιγράφει ότι αφενός βρίσκονται στην πλάση των νέων κομματιών , αφετέρου αναφέρεται πως ο διάδοχος του "Έκτρωμα" θα είναι γεμάτος από οργή , θυμό και περισσότερο Death Metal παρά Thrash!

Απολαύστε την συνέντευξη.


Για το Rock Da Vinci,

Συνέντευξη/Ερωτήσεις: Φαν Βαλ Νουέβο

Edit Promo PIcs: Σίσσυ Δαφ.

Σχόλια