Μία συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στην υγεία του David Prudent

Necromantia: Αποκαλύφθηκε το εξώφυλλο του επερχόμενου δίσκου ως τελευταίος φόρος τιμής στον Baron Blood


Το θρυλικό Hellenic black metal σχήμα των Necromantia αποκάλυψε τις πρώτες πληροφορίες για τον επερχόμενο, και τελευταίο του, δίσκο.

Σύμφωνα με μία συνέντευξη στο Covid 19 Radio (Πλέον με την ονομασία ως Zion Radio) και στην εκπομπή Zion's Extreme Mix του Χρήστου Δούκα , ο συνιδρυτής και ιθύνων νους, Magus αποκάλυψε, πως θα κυκλοφορήσει ένας δίσκος που θα είναι αφιερωμένος στη μνήμη του εκλιπόντα Baron Blood, η οποία θα αποτελέσει και τους τίτλους τέλους των Necromantia. Στην συνέχεια η επερχόμενη κυκλοφορία είχε μια ενδιαφέρουσα τροπή, με τον δίσκο να μετατρέπεται από EP σε Full Length.

Τώρα, και με τις ηχογραφήσεις στα Pentagram Studio (που είναι υπό την εποπτεία του Γιώργου Εμμανουήλ) να βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, το συγκρότημα αποκαλύπτει τις πρώτες πληροφορίες για τον, όπως είναι ξεκάθαρο, τελευταίο δίσκο του συγκροτήματος το οποίο σφραγίζει διαπαντός την πορεία του συγκροτήματος και θα είναι διαθέσιμος μέσα στο Φθινόπωρο μέσω της Hell's Fire Records.

Σε σχετική του δήλωση, ο Magus ανέφερε χαρακτηριστικά τα εξής:

"Καθώς πλησιάζουμε τα τελευταία στάδια της παραγωγής, έκρινα πως ήρθε η ώρα να αποκαλύψουμε το εξώφυλλο του τελικού μας δίσκου. Ήθελα να αποτυπώνει μια έντονη αναφορά στους πρώτους μας δίσκους, συνδυασμένο με το δρακονικό μας έμβλημαΓια ακόμη μια φορά, απευθύνθηκα στο ταλέντο του Harshanand Singh. Κατάφερε να αποτυπώσει αυτή την πανδαιμονική ουσία μας και όχι μόνο αυτή. Ο Μέγας Δράκος ο ίδιος ανοίγει τα φτερά του για να καλωσορίσει το πνεύμα του Baron Blood καθώς και τους Necromantia στην άβυσσο".

Όσον αφορά τον κορμό της σύνθεσης της μπάντας για τον τελικό δίσκο, αυτή διαμορφώνεται ως εξής:

The Magus: bass, vocals, keys
George Emmanuel: guitars, keys
Yiannis Votsis: drums

Cover Art:


Σχόλια