Μία συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στην υγεία του David Prudent

John Dolmayan (System Of A Down): "Θα είμαι για πάντα ευγνώμων σε αυτή την κυβέρνηση ως Αρμένιος και ως περήφανος Αμερικανός. Θα ήθελα επίσης να σχολιάσω την γενοκτονία των ιθαγενών Αμερικανών στην Βόρεια, Κεντρική και Νότια Αμερική και το πως οι αυτόχθονες που ζούσαν εδώ πριν από εμάς αξίζουν όχι μόνο την συμπόνια μας αλλά και την υποστήριξη μας."

Ο ντράμερ των System Of A DownJohn Dolmayan, εξέφρασε δημόσια την ευγνωμοσύνη του στο Πρόεδρο των Η.Π.Α., Joe Biden, για την επίσημη αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων το 1915.

Ο μουσικός με ρίζες από την Αρμενία έχει ταχθεί στο παρελθόν στο πλευρό του πρώην Προέδρου των Η.Π.Α. Donald Trump, Αμφισβητώντας μάλιστα τον Joe Biden πριν την επίσημη εκλογή του.

Ωστόσο, φαίνεται πως το γεγονός ότι ο τωρινός πρόεδρος έγινε ο πρώτος που αναγνώρισε την δολοφονία 1.5 εκατομμυρίου Αρμενίων από την Οθωμανική Αυτοκρατορία, τον γνωστό Drummer , τον οδήγησε στην παρακάτω δήλωση:

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο Joe Biden για την επίσημη αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων που διέπραξε η Οθωμανική Αυτοκρατορία (Τουρκία) και ότι αυτό το έγκλημα ενάντια στην ανθρωπότητα ενθάρρυνε τον Hitler και πολλούς ακόμα δικτάτορες τον τελευταίο αιώνα.

Θα είμαι για πάντα ευγνώμων σε αυτή την κυβέρνηση ως Αρμένιος και ως περήφανος Αμερικανός. Θα ήθελα επίσης να σχολιάσω την γενοκτονία των ιθαγενών Αμερικανών στην Βόρεια, Κεντρική και Νότια Αμερική και το πως οι αυτόχθονες που ζούσαν εδώ πριν από εμάς αξίζουν όχι μόνο την συμπόνια μας αλλά και την υποστήριξη μας. Εντέλει, είμαστε όλοι ένα ανεξάρτητα από τις πεποιθήσεις μας ή τις διαφορές μας και ευελπιστώ μια μέρα εμείς ως άνθρωποι να αποδεχτούμε το γεγονός αυτό και να ζήσουμε ειρηνικά".

Σχόλια