Μία συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στην υγεία του David Prudent

Emperor: Επετειακό Livestream Show για τα 30 χρόνια ίδρυσης τους

Ο Εμβληματικός Νορβηγός μουσικός, Ihsahn, έχει κατά καιρούς πραγματοποιήσει διάφορα livestream show με το τελευταίο του να είναι στις 4 Απριλίου, όπου και έπαιξε ολόκληρα τα "Telemark" και "Pharos" , όπως και μαζί με τους νορβηγούς Progressive Metallers, Leprous.

Με αφορμή την συμπλήρωση 30 ετών από την ίδρυση της ιστορικής black metal μπάντας, ο ιθύνων νους των Νορβηγών Βετερανων, ανακοίνωσε την πραγματοποίηση μιας livestream εμφάνισης από τους Emperor για τις 23 Μαΐου από το θέατρο Notodden.

To set της βραδιάς θα περιλαμβάνει κομμάτια από ολόκληρη την δισκογραφία, καθώς και guest εμφανίσεις από τον αυθεντικό μπασίστα Mortiis, ο οποίος συμμετείχε στο demo "Wrath Of The Tyrant", στο EP "As The Shadows Rise" και το mini album "Emperor", και ο πρώην ντράμερ Faust, ο οποίος συμμετείχε στα δύο τελευταία καθώς και το εμβληματικό , συνάμα ιστορικό "In The Nightside Eclipse" (1994).

Η αναγκαστική αναβολή για ακόμα μια χρονιά των περισσότερων εμφανίσεων της νορβηγικής μπάντας το καλοκαίρι, αποτέλεσε έναν ακόμα λόγο για την πραγματοποίηση αυτού του show. 

To livestream θα πραγματοποιηθεί στις 9 ώρα Ελλάδος και θα είναι διαθέσιμο μέχρι τις 26 Μαΐου.

Εδώ μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια για το "A Night Of Emperial Wrath" στα 18 δολάρια.

Σχόλια