Μία συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στην υγεία του David Prudent

Lacuna Coil: Πραγματοποιούν Live Streaming ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την αδράνεια των συναυλιακών χώρων


Οι
 Lacuna Coil συμμετείχαν μαζί με άλλες ιταλικές μπάντες στην πρωτοβουλία "L' Ultimo Concerto", προς υποστήριξη των συναυλιακών venues της γειτονικής χώρας, τα οποία πλήττονται εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων που έχουν επιβληθεί στα πλαίσια της διαχείρισης της πανδημίας.

Η εν λόγω πρωτοβουλία, αναμενόταν να μεταδοθεί ως live stream, με τους καλλιτέχνες όμως που θα εμφανίζονταν, να μην έπαιζαν ζωντανά, όπως συνηθίζεται σε παρόμοιες εκδηλώσεις το τελευταίο χρονικό διάστημα. Αντιθέτως, οι Ιταλοί Gothic Metal Βετεράνοι μαζί με τις υπόλοιπες μπάντες, πραγματοποίησαν βουβή διαμαρτυρία, μένοντας ακίνητοι και σιωπηλοί, σε ένδειξη συμπαράστασης του δοκιμαζόμενου κλάδου.

Όπως εξηγείται και στο μανιφέστο της πρωτοβουλίας, στην συμπλήρωση ενός χρόνου από το πάγωμα των συναυλιακών χώρων, οι καλλιτέχνες αποφάσισαν με αυτή τους την κίνηση να υπογραμμίσουν την κρισιμότητα και την σημασία τους στην μουσική σκηνή, προτείνοντας και μια σειρά από μέτρα ενίσχυσης.

Οι Εν λόγω μουσικοί από το Μιλάνο, με αναρτήσεις τους εξήγησαν το σκεπτικό της συμμετοχής τους, απολογούμενοι και προς τους οπαδούς οι οποίοι περίμεναν να παρακολουθήσουν την εμφάνιση της μπάντας.

Επιπρόσθετα, η περίφημη Cristina Scabbia, μέσω video που Δημοσίευσε στο Instagram της μπάντας, έδωσε περαιτέρω εξηγήσεις αναφορικά με την γενικότερη πρωτοβουλία.

Δείτε τα παρακάτω Post μέσω της επίσημης σελίδας του συγκροτήματος.

Σχόλια