Μία συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στην υγεία του David Prudent

Soundgarden: "Όλες οι προσφορές που έχουμε δεχθεί για εξαγορά των μεριδίων μας έχουν απορριφθεί άμεσα. Για περισσότερο από ένα χρόνο, τα social media των Soundgarden έχουν καταληφθεί, με αποτέλεσμα να αποπροσανατολίζουν και να μπερδεύουν τους οπαδούς μας."


Οι όμοιοι των
 Soundgarden εξέδωσαν ανακοίνωση μέσω της οποίας απαντούν στην πρόσφατη μήνυση της Vicky Cornell.

Η εν λόγω κυρία, υπενθυμίζεται πως μήνυσε τα μέλη των Αμερικανών Rockers, αναφορικά με την χαμηλή προσφορά που ισχυρίζεται πως της προτάθηκε σχετικά με την εξαγορά των πνευματικών δικαιωμάτων που της αντιστοιχούν.

Στην απάντησή τους, οι Soundgarden, δήλωσαν τα εξής:

"H προσφορά εξαγοράς που απαιτείται από την πλευρά του Cornell είναι διαστρεβλωμένη σε μεγάλο βαθμό (σ.σ. "grossly mischaracterised") και είμαστε αισιόδοξοι πως θα επικρατήσει η διαφάνεια στο δικαστήριο.

Όλες οι προσφορές που έχουμε δεχθεί για εξαγορά των μεριδίων μας έχουν απορριφθεί άμεσα. Για περισσότερο από ένα χρόνο, τα social media των Soundgarden έχουν καταληφθεί, με αποτέλεσμα να αποπροσανατολίζουν και να μπερδεύουν τους οπαδούς μας.

Όντας μια μπάντα από την πολιτεία της Washington, που ξεκινήσαμε το 1984, είμαστε περήφανοι για την κληρονομιά, την δουλειά και την πορεία μας. Ανυπομονούμε να ολοκληρώσουμε τον τελευταίο δίσκο των Soundgarden". 

Εκ πρώτης όψεως μιλάμε για "Σκάνδαλο" που δείχνει να καίει την μούσα του αείμνηστου μουσικού , σύμφωνα με αναφορές των 3 της θρυλικής μπάντας. Περαιτέρω θα φανεί στην πορεία τι υφίσταται και τι όχι τελικά!

Σχόλια