Μία συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στην υγεία του David Prudent

Marsha Zazula (Megaforce Records): Απεβίωσε σε ηλικία 68 Ετών στις 10 Ιανουαρίου

 

Παγκόσμιο πένθος στον Αμερικάνικο Old School Thrash Metal χώρο , καθώς έφυγε από τη ζωή η περίφημη Marsha Zazula, συνιδρύτρια μαζί με τον σύζυγό της Jon, της δισκογραφικής Megaforce Records.

Η κόρη του ζεύγους, Rikki Zazula, επισημοποίησε με ανάρτησή της, στις 10 Ιανουαρίου, τον θάνατο της μητέρας της, σε ηλικία 68 ετών.

Η Megaforce Records, ιδρύθηκε το 1982 και είναι ευρύτερα γνωστή ως η δισκογραφική/Προπομπός για την καριέρα μεγάλων ονομάτων όπως των Metallica, με τα εμβληματικά πρώτα δύο Full Length "Kill 'Em All" (1983) και "Ride The Lightning" (1984), πριν μεταφερθούν στην επίσης περίφημη Electra Records.

Στο ρόστερ της δισκογραφικής, έχουν παρευρεθεί κατά καιρούς καλλιτέχνες όπως οι Mercyful Fate, Αnthrax, Bad Brains, Testament, Overkill, Ministry, Stormtroopers Of Death (S.O.D), Raven, The Black Crowes, Mushroomhead κ.ά..

Metallica με ανάρτησή τους στο Instagram τίμησαν την μνήμη της εκλιπούσας Founder γράφοντας εν συντομία και θλίψη το εξής μήνυμα:

"Αναπαύσου εν ειρήνη Marsha. Σε ευχαριστούμε για όλα".

Ενώ ο ιθύνων νους του αναφέρον συγκροτήματος και καταξιωμένος Drummer , Lars Ulrich, με προσωπική του ανάρτηση, σχολίασε ως εξής:

"H Marsha ήταν μια απίστευτη, ανιδιοτελής μητρική φυσιογνωμία που είχε τεράστια επίδραση στην ζωή μου και πολλών άλλων. Θα είμαι για πάντα ευγνώμων σε αυτή, τον Johny και ολόκληρη την οικογένεια της Megaforce για την ευκαιρία που έδωσαν σε τύπους σαν και εμάς, επιτρέποντας μας να έρθουμε σε επικοινωνία με ένα ευρύτερο κοινό με παρόμοιο σκεπτικό".

Οι Συνοδοιπόροι του American Big 4, Anthrax με τη σειρά τους, στο μήνυμά τους ανέφεραν τα εξής:

"Με μεγάλη μας λύπη πληροφορηθήκαμε για τον θάνατο της Marsha Zazula. Μια πραγματική πρωτοπόρα μαζί με τον Johny Z. Αυτοί οι δύο ευθύνονται που άλλαξαν οι ζωές μας. Είναι δύσκολο να περιγράψουμε με λέξεις πως θα ήταν ο κόσμος χωρίς την πίστη και την αφοσίωσή τους στο metal και σε εμάς. Στέλνουμε την αγάπη μας στην οικογένειά της".

Τέλος δεν θα μπορούσαν να παραβλέψουν την αναφορά τους οι επίσης θρυλικοί Thrash Metal Βετεράνοι Exodus και συγκεκριμένα ο ιδρυτής και κιθαρίστας του συγκροτήματος , Gary Holt γράφοντας μέσω της επίσημης σελίδας του συγκροτήματος και εκ μέρους όλου του πληρώματος, την εξής δήλωση.

"Όλο το συγκρότημα είναι βαθιά στεναχωρημένο που μαθαίνει για την απεβίωση της Marsha Zazula, το ήμισυ των δίσκων Megaforce και θρύλων σε ολόκληρη την πρώιμη σκηνή του Thrash. Γνωρίζουμε ο ένας τον άλλο από την αρχή και τα πιο ειλικρινά συλλυπητήριά μας απευθύνονται στον σύζηγο της, Jon και σε ολόκληρη την οικογένεια Megaforce"
~ Gary ~
 
Τέτοιοι άνθρωποι που βοήθησαν καλλιτέχνες να πατήσουν γερά στα πόδια τους και να γνωστοποιηθούν υπέρ του δέοντος τους χρωστάμε την ειλικρινή μας ευγνωμοσύνη και αξίζει να βρίσκονται κυρίως στις καρδιές των καλλιτεχνών που συνεργάστηκαν μαζί τους αλλά και στις δικές μας , που κυκλοφόρησαν τέτοια διαμάντια με τα οποία μεγαλώσαμε και "ερωτευτήκαμε" μουσικά το εκάστοτε πόνημα!
 
Rest In Peace Marsha Zazula!

Σχόλια