Μία συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στην υγεία του David Prudent

Loretta Lynn: Το νούμερο 50 αναμένεται να συμπληρώσει στην δισκογραφική της πορεία με την νέα κυκλοφορία στις 19 Μαρτίου

 

Συγκλονίζει η κυρία της μουσικής , που παρότι τον ερχόμενο Απρίλιο θα μπει στο ενενηκοστό έτος της ζωής της, η Loretta Lynn παραμένει δραστήρια και επιστρέφει στην δισκογραφία με το πεντηκοστό άλμπουμ της πλούσιας καριέρας της. 

Ο νέος δίσκος της φέρει τον τίτλο "Still Woman Enough" και πρόκειται να βγει στην αγορά στις 19 Μαρτίου.

Θα περιλαμβάνει νέα τραγούδια, επανεκτελέσεις και διασκευές κλασικών κομματιών, αλλά και τις συμμετοχές των Margo Price, Tanya Tucker, Reba McEntire και Carrie Underwood

Πρώτο δείγμα που δίνεται στην δημοσιότητα είναι το video clip για την «αφηγηματική» εκδοχή του κλασικού "Coal Miner's Daughter". Δείτε το παρακάτω βίντεο.

 

 

Το "Coal Miner's Daughter" από τον ομώνυμο δίσκο του 1971 αποτέλεσε μια από τις μεγάλες επιτυχίες της αξιότιμης μουσικού και κατόπιν τον τίτλο της αυτοβιογραφίας της, η οποία έγινε ταινία το 1980, με επτά συνολικά υποψηφιότητες για Όσκαρ και κερδισμένο βραβείο Α' Γυναικείου Ρόλου για την Sissy Spacek. Δείτε το σχετικό Trailer από την ταινία του 1980!


 

Στα πιο πρόσφατα χρόνια, η μεγάλη κυρία της country συνεργάστηκε με τον Jack White το 2004 στο εξαιρετικό άλμπουμ "Van Lear Rose" που έτυχε ιδιαίτερης αποδοχής από τον μουσικό Τύπο. 

Αναμένουμε πως και πως αυτό το όμορφο Compilation ως ένδειξη νοσταλγίας στις επιτυχίες της που έκανε μέσα στις 49 κυκλοφορίες της μέχρι και σήμερα!

Cover Art:


Tracklist:

01 Still Woman Enough (ft. Reba McEntire and Carrie Underwood)
02 Keep on the Sunny Side

03 Honky Tonk Girl
04 I Don’t Feel at Home Any More
05 Old Kentucky Home
06 Coal Miner’s Daughter Recitation
07 One’s on the Way (ft. Margo Price)
08 I Wanna Be Free
09 Where No One Stands Alone
10 I’ll Be All Smiles Tonight
11 I Saw the Light
12 My Love
13 You Ain’t Woman Enough (ft. Tanya Tucker)

Σχόλια